Glim voor ondernemers

Jij hebt een droom

Jij voelt een missie

Jij ziet en voelt aan alles dat de kinderen van nu iets anders nodig hebben dan dat ze veelal krijgen. Kinderen van nu zijn hoogbewust en sensitief. Ze zijn een spiegel voor ons om gedrag te begrijpen en innerlijk te groeien. Zijn de kinderen van nu in de weerstand? Dan verlangen ze naar verbinding. Zo simpel is het. Ze verlangen ernaar verbinding in zichzelf te vinden en of de verbinding met jou te mogen voelen.

Er is altijd een goede intentie in gedrag. Zowel van groot als van klein.

Het is de uitdaging de rust en ruimte te vinden om daadwerkelijk vanuit vertrouwen in het moment aanwezig te kunnen zijn met elkaar. Nieuwsgierig te zijn naar elkaar. En vanuit vertrouwen te reageren op dat wat is.

Een kindercoach heeft de dankbare taak het kind te zien in wie hij is. Vertrouwen te geven in wie hij is en de ontspanning terug te geven waar het naar verlangt. Prachtig en dankbaar. En dan? Hoe gaat het dan verder? Hoe kun je als kindercoach voor duurzaamheid gaan?

In het voorjaar van 2022 voelde en ontdekte ik het antwoord

Ik ga geen kindercoach meer zijn. Ik ga een kindervriend zijn. Een kindervriend helpt het kind de verbinding met zichzelf weer in vertrouwen terug te vinden en dat is magisch mooi. De kindervriend doet dit vanuit een hele open, ontspannen en vertrouwde space waardoor het kind als vanzelf hart en ziel open zet. De wijsheid die dan naar boven komt is moeiteloos, puur en wijs. De kindervriend beschikt over verbeeldende tools waar zij samen met het kind dat wat er ontdekt is visueel maakt.

Zo kan de kindervriend samen met het kind de volwassenwereld gaan inspireren. Daar mag het veranderen. Want met alle liefde willen zij die beleving van het pure kind ontdekken en begrijpen.
De veelheid van de dag maakt dat een uitdaging.

Een kindervriend maakt het veld open en schoon zodat de binnenwereld van kinderen weer ruimte krijgt bij volwassenen.

Met GLIM kom je terug in jouw grondhouding die moeiteloos verbinding maakt van hart tot hart.
Het brengt je in verbinding met jezelf en in verbinding met volwassenen.

Met GLIM krijg jij toegang tot een online GLIM omgeving vol inspiratie en verbeelding waar jij vervolgens jouw eigenheid en talenten mee kunt verbinden. Je mag het eigen maken. Iedere GLIMMER in Nederland doet dit op zijn of haar eigen manier.

Naast de online GLIM-omgeving verhogen we je bewustzijn én je energie in de live-dagen vol verbinding en groei.

En zo maken we met elkaar het licht voor de kinderen van nu groter en groter. Klinkt dat als jouw ware zielsmissie?

Wil jij in een helder concept, met een bewezen grondhouden inspirerend zijn?

Met GLIM kom je terug in jouw grondhouding die moeiteloos verbinding maakt van hart tot hart

Het brengt je gouden momenten

☼   GLIM leert jou terug te gaan naar de grondhouding van verbinding

☼   GLIM geeft jou richting
GLIM geeft jou een uniek concept in handen dat je helemaal eigen maakt.

☼   GLIM geeft jou tools om inspirerend en betekenisvol te kunnen zijn

☼   GLIM geeft jou inspiratie en ruimte om het zuivere lijntje, vanuit jouw zielsmissie, in jezelf te ontdekken en te weten welke praktische ondernemende stappen jij kan zetten om next level te gaan met jouw onderneming.

☼   GLIM laat jou andere GLIMMERS ontmoeten met eenzelfde missie voor de kinderen van nu, ieder vanuit hun eigenheid ingekleurd en neergezet.

☼   Een inspirerend voorbeeld voor elkaar zijn en gaan!

Online programma

Online programma

Voel je dat je hier mee verder wil? Dan is het online programma GLIM het Fundament een hele mooi stap. In het online programma ontdek je in 10 stappen de formule van verbinding en elementen van weerstand. Lees alles over het online programma.