Een dag van Voelbare Verbinding

Zet vandaag jouw  volgende groeistap naar meer (ziels)energie, vervulling en leven vanuit jouw ware ik.

Hoe zou het voor jou zijn als je overdag meer momenten van verbinding ervaart zonder dat het jou extra moeite kost?

In onze maatschappij zijn er talloze prikkels, verwachtingen en afleidingen aanwezig. Of je het nu wilt of niet, onbewust blokkeert dit jouw oprechte aandacht en bewuste aanwezigheid gedurende de dag.

Ons hoofd raakt overvol en ons lichaam vaak overprikkeld, waardoor we automatisch op de pilootstand gaan en er toch in slagen om elke dag veel gedaan te krijgen. Aan het einde van de dag ontstaat er een gevoel van tevredenheid omdat het ons weer is gelukt. Herkenbaar?

Neem eens een moment.
Is dit werkelijk de meest vervullende manier waarop jij je dag wilt beleven?
Is dit jouw ideale voedingsbodem voor tevredenheid en voldoening?

Wat als tevreden zijn en je voldaan voelen ook kan ontstaan vanuit een andere energie gedurende de dag? Zonder dat het veel moeite kost?

 

Hoe zou het voor jou zijn als je zomaar, zonder voorwaarden en zonder de automatische piloot, eens een hele dag voor jezelf zou hebben?

Als je jezelf een volle dag lang op de eerste plaats zou zetten.

Stel je voor:

Je komt binnen in een warme, sfeervolle locatie en voelt meteen dat je welkom bent. Je ontmoet mensen die je niet kent maar waarmee je direct een connectie voelt alsof je ze al jaren kent. Je hoort inspirerende verhalen uit het echte leven die je doen terugdenken aan je eigen kindertijd. Je mag terugkeren naar een moment van blijheid en vrijheid uit je jeugd en daar bijzondere inzichten ontdekken.

Je ontvangt inzichten over de blokkades en overtuigingen die zijn ontstaan in je kindertijd. Deze overtuigingen houden je nu weg van het geven van ruimte en aandacht aan je ware behoeften, het leven van je ware verlangens gedurende de dag.

Je ervaart dat we elkaar op deze dag vanzelf willen zien, willen horen en willen begrijpen. Je herkent dat dit de drie grootste verlangens van mensen zijn, en je ontdekt dat juist dan, in het moment, de verbinding en magie ontstaat.

Hoe zou het zijn als je door die energie en voelbare verbinding in die dag weer helemaal opgeladen en vrij naar huis rijdt in de avond? Op ‘Een dag van voelbare verbinding’ laat ik je dit live en te plekke ervaren.

Ik ben Nicoline Jongschaap…

en gedurende de afgelopen 19 jaar heb ik tijdens mijn reis naar bewustzijn tijdens pure life events de mooiste inzichten ontdekt. Deze inzichten gaan over verbinding, eigenwaarde, gedrag, overtuigingen en het vinden van je eigen ware zelf.

Na een burn-out heb ik opnieuw geleerd de waarde van ruimte en rust te waarderen. Ik heb ontdekt hoe waardevol het is om volledig aanwezig te zijn en verbinding te ervaren gedurende de dag.

Tijdens het verlies van mijn dochtertje tijdens mijn zwangerschap heb ik geleerd om nieuwsgierig te zijn naar het onbekende, zelfs in tijden van pijn en verdriet. Juist door nieuwsgierigheid naar het onbekende durven te tonen, heb ik de energie van verbinding door mijn hart voelen stromen.

Nu leef en onderneem ik vanuit die pure momenten in de dag. Ik weet dat er in elk moment een mogelijkheid tot verbinding is. Vaak rennen we te snel voorbij aan deze momenten door onze haast, zonder ons er bewust van te zijn. Dit is zonde. Iedere minuut biedt de kans op verbinding en ik nodig je graag uit om te ervaren hoe ik dit zie en creëer.

Dank je wel voor jouw en jullie mooie belichaamde zijn en inspireren. Het was puur en echt. Ik stond versteld van hoe uniek het was. Het bracht me diep in een staat van ontspanning. Mijn ego speelde zijn rol, maar mocht er gewoon zijn, zonder dat het de overhand kreeg. Ik heb mijn eigen waarde in het contact weer gevoeld. Dank, dank, dank voor deze prachtige, pure, voedende en liefdevolle dag!”

De ‘Dag van Voelbare Verbinding’ was een ervaring die ik intens heb beleefd! Het was werkelijk prachtig om te zien hoe Nicoline en Erik deze dag gezamenlijk hebben geleid. Nicoline wist vanaf het allereerste moment een voelbare verbinding te creëren bij onze ontmoeting, bij het binnenkomen. Haar aanpak was subtiel maar zeer effectief; je voelde je direct op je gemak. De sfeer was uitermate warm en binnen vijf minuten zaten we als groep volledig in een sfeer van voelbare verbinding, puur vanuit onszelf. Op een serene, rustige en liefdevolle wijze, zowel vanuit Nicoline als onderling… Ja, het was absoluut een buitengewone dag.”

Een dag van Verbinding

Ik geloof en weet dat het ervaren van verbinding gedurende de dag heel dichtbij ons ligt. Een moment van verbinding ligt echt voortdurend binnen handbereik. De tijd waarin we leven zorgt er echter voor dat we er onbewust en veel te vaak aan voorbijgaan.

Dit gebeurt omdat het behalen van doelen en resultaten onze tastbare focus gedurende de dag is geworden. We zijn gaan geloven dat geluk buiten onszelf ligt en afhankelijk is van iets of iemand anders.

Ik vind het belangrijk mensen live te laten ervaren HOE ze in elke minuut van de dag verbinding kunnen creëren. Verbinding met henzelf, met hun kinderen, met hun partner, met hun bedrijf, met hun dromen en verlangens. Wanneer datgene wat werkelijk voelbaar aanwezig is in het moment de ruimte krijgt, is verbinding het pure resultaat.

Dit is wat ik je graag vanuit mijn hart en ziel wil laten ervaren tijdens ‘Een dag van Voelbare Verbinding’. Wil je dit gewoon eens beleven?

Tijdens ‘Een dag van Verbinding’ krijg je de kans om…

Een dag lang ruimte en rust ervaren om vanuit vertrouwen nieuwsgierig te zijn wat er in deze energie in het moment in jou kan ontstaan.

In verbinding te komen met jezelf en anderen.

Jouw levensenergie (weer) te voelen.

Eerlijk te zijn in dat wat er echt leeft in jou.

Te ervaren dat zowel in pijn als vreugde verbinding ontstaat.

Wie verzorgt “Een dag van Voelbare Verbinding”?

Samen met Erik Verhagen nemen wij je mee in diepte en lichtheid, in wijsheid en voelen. We inspireren jou hoe je de volgende groeistap kunt zetten naar meer (ziels)energie, vervulling en leven vanuit jouw ware ik.

Nicoline Jongschaap

Ik laat je voelen en ervaren hoe pure verbinding voelt. Ik zie waar jij als kind niet gehoord, gezien en begrepen bent en waar jouw conditioneringen zijn ontstaan. Vanuit mijn diepe voelen geef ik woorden aan jouw eigenwaarde en authentieke zijn.

Erik Verhagen

Erik Verhagen is een inspirerend leider. Hij ziet het potentieel in jou, opent zielsenergie en geeft het vertrouwen om jouw hoogste optie in dit leven te omarmen.

 

Schrijf je in voor “Een Dag van Verbinding”

Tijd: van 10:00 tot 20:00 uur.
Locatie:
Rusttheater in Reutum.
Investering; € 177,- inclusief BTW.

Koffie, thee, lunch en diner inbegrepen.

Kies hieronder de datum waarvoor je wilt inschrijven.