Gratis Masterclass

Vanuit vrijheid in
verbinding met kinderen van nu

bekijk de masterclass direct!

Kinderen beleven het leven.

Er zijn in een dag zoveel situaties waar we eigenlijk zoveel meer uit kunnen halen. Alleen wat is het geval? Door de haast en de druk nemen we hier letterlijk geen rust en ruimte voor. Je komt heel snel in een energie van weerstand met elkaar. Zonde! Want juist in die dagelijkse situaties zitten zo simpel momenten van echte beleving…als je de HOE DAN begrijpt.

Uit de afgelopen 17 jaar van mijn leven heb ik een hele simpele en tegelijk heel betekenisvolle formule ontwikkeld waarmee je vanuit dat wat er in een dag al is kunt groeien in bewust zijn en vanuit van momenten van weerstand in diepe, zuivere verbinding komt… met je zelf en met een kind.

10 jaar geleden heb ik vanuit een intens life-event heel bewust besloten mijn formule in mijn werk met kinderen uit te proberen. En de kindgesprekken waar ik eerder nog erg mijn best deed, waar ik altijd dacht het voor een kind te moeten oplossen of een kind te moeten vermaken ervaarde ik opeens steeds moeitelozer ware verbinding ontstaan. Ik merkte ook hoe tevreden en vervuld ik zelf ben en de kinderen van nu zijn als je echte verbinding voelt in gesprekken en in de energie.

Een paar minuten is vaak al genoeg…simpelweg omdat aandacht vanuit deze kwaliteit er veel te weinig is.

Vaak zijn we in haast, druk en grote betrokkenheid geneigd het leed dat een ander voelt voor ze weg te halen of het gelijk met oplossingen te overspoelen. Ik heb geleerd dat het zuiver aankijken van dat wat er is, een groei in bewustzijn brengt, eigenwaarde en zelfvertrouwen versterkt en dat er vanzelf verbinding ontstaat. Als je dit eenmaal voelt, wil je er alleen maar meer van!

Ik kom net uit een gesprek met een kind. Een kind van bijna 10 die de wereld van nu vanuit het kind zijn loep zuiver ziet. Ik vind het gaaf om te ervaren dat ik een formule heb mogen ontwikkelen waarmee ik altijd de bedoeling onder het gedrag naar boven krijg.

Waarom laat een kind het gedrag zien wat hij laat zien. Welk verhaal maakt het kind van de beelden die hij uit de wereld op pikt. Want ook dit heeft invloed op zijn of haar gedrag. Wat doet het gedrag dat een kind laat zien met jouw beeld en waarheid. En wat maakt dan dat je of in weerstand of juist in verbinding komt met elkaar, simpelweg vanuit dat wat er is.

Dit is mijn inspiratie voor deze masterclass.

Wat ga je in deze masterclass ervaren?

Aan de hand van dit gesprek met deze jongen van 10 jaar laat ik je zien hoe kinderen van nu naar de wereld kijken.

☼  Hoe het kind vanuit de dagelijkse informatie UIT de wereld en wat het kind van jou aan informatie krijgt, zijn beeld vormt en zijn of haar gedrag uit.

☼  Hoe jij het kind kan begrijpen vanuit die beleving en waarheid van een kind.

☼  Hoe jouw eigen verhalen en de beelden van de wereld invloed hebben op het gedrag van kinderen van nu. Ik kan je alvast vertellen…dat is heel veel.

☼  Hoe je vanuit de dagelijkse situaties die er zijn, waarde maakt voor jezelf en de kinderen van nu?

☼  Wat de hele simpele magie is om vanuit die dagelijkse situaties NIET in de weerstand te komen en wel in verbinding?

Schrijf je gratis in