Inspiratietheater

Kom in verbinding
met kinderen van nu

vrijdag 16 december om 20.30 uur
De Theaterkapel in Zenderen

Ik zie de sfeervolle kaarsen al branden de Theaterkapel in Zenderen…

Want 16 december om 20.30 is het zo ver! Ik ga op het podium staan om jou te inspireren hoe in verbinding te komen met kinderen van nu!

Samen met je lief, collega of vriendin een avond beleven waarin we in de mooie maand van verbinding bewust stil staan hoe je nu werkelijk op een diepere laag verbinding kunt maken met kinderen van nu.

Natuurlijk lukt het jou om verbindende momenten te ervaren door iets gezelligs te gaan doen, een uitje te creëeren, een stoeipartijtje te starten en dat is al heel fijn. En zeker word je blij van die stralende ogen als kinderen de kadootjes uitpakken op het avondje van Sinterklaas.

De sprankel in de ogen door de mooie lichtjes in de boom en de gezelligheid door die extra mooi gedekte tafel met kerst. Het is super fijn!

En hoe zou het zijn als jij op deze avond in december vanuit pure verhalen en ervaringen uit de praktijk, geïnspireerd zal worden HOE jij voorbij kadootjes, uitjes en mooi gedekte tafels, heel simpel minuten kunt maken van pure, zuivere verbinding met kinderen van nu?

Hoe zou het zijn als jij een Formule zou ontvangen waarmee jij binnen een minuut zo’n zuivere verbinding kunt maken met kinderen van nu, waar jij totaal geen moeite voor hoeft te doen?!

Gewoon die verbinding die in het moment helemaal van zelf lijkt te gaan en kan ontstaan…wat het gedrag ook is! Klinkt magisch toch?

 

Hangend op de bank, in de auto of aan tafel of in een moment van weerstand dat gesprekje kunnen laten ontstaan wat voedend en verbindend werkt voor allebei omdat jouw houding klopt en jij bijv. net wat andere vragen weet te stellen dan de vragen die jij nu gebruikt.

Vanuit die minuten ontstaat een energie waar jullie allebei blij, geroerd en tevreden van worden. Daar wil je toch meer van?

Een kind die deze echte verbinding in minuten voelt zal meer tevreden zijn, zelfvertrouwen voelen en makkelijker te sturen zijn…simpelweg omdat het hart gevoed is met gouden minuten waar kinderen vandaag de dag werkelijk naar verlangen.

En dat zijn Dè oprechte minuten van verbinding waarin kinderen zich gezien voelen in wie ze zijn, gehoord voelen in wat ze tegen jou zeggen en begrepen voelen zoals zij de situaties uit de dag beleven.

☼ Dat zijn de ware verlangens van de bewuste kinderen van deze tijd.
☼ Dat zijn de ware kadootjes in de dag.
☼ Dat zijn de minuten die het gouden lijntje van verbinding voeden en waar je simpel weg geen moeite voor hoeft te doen als je de HOE DAN te pakken hebt.

Klinkt simpel en in de wereld van nu is er zo weer een dag voorbij zonder deze minuten echt gevoeld te hebben. Omdat het veel is, er druk is, er haast is er honderden afleiders zijn waardoor wij op de automatische piloot voorbij de beleving gaan.

Zonde!
Zin in verandering?

Ik heb in mijn leven door de jaren heen een Formule van Verbinding ontwikkelt.

En ik heb deze formule in vele kindgesprekken mogen ‘toetsen’ en hij werkt altijd!

Ik verspreid hem op dit moment vanuit GLIM al via 14 mooie lichtwerkers in Nederland omdat zij ook een missie hebben de verbinding tussen mensen en met kinderen van nu te vergroten… en hij werkt! De formule werkt ook bij hen door.

Ik sta 16 december om 20.30 op een magische plek, De Theaterkapel in Zenderen en heb heel veel zin om ook jou in lichtheid en puurheid te inspireren. In anderhalf uur zal ik jou vanuit beleving, storytelling, muziek en verbeelding inspireren.

Je gaat gevoed, geïnspireerd en met een Mooie Formule en een nieuw verhaal naar huis om dat gouden lijntje in jou en naar het kind te kunnen voeden zoals het bedoelt is…jij kunt je na deze avond moeiteloos verbinden met de kinderen van nu. En weet je wat stiekem het aller mooiste is? Deze Formule werkt ook door in jou!

Maak in de veelheid die in december vaak ervaren wordt ruimte in de tijd voor deze verbindende avond. Verpak of kleed de avond aan met een etentje, een nachtje weg en eer hiermee het gouden lijntje in jezelf en naar elkaar.
Ik zie je graag!!!

☼ Wanneer: 16 december om 20.30 uur (inloop is vanaf 20.15 uur)
☼ Waar: De Theaterkapel in Zenderen
☼ Prijs: 15,- voor het kaartje inclusief kopje koffie/thee

Ga jij die verbinding aan?