In gesprek met Linda

Het mooie van samenwerken met GLIMMERS is dat iedereen eenzelfde zielsmissie voelt voor kinderen en iedereen zijn eigen authenticiteit, vaardigheid en deskundigheid er overheen giet. Vaak is iedereen nog zoekende hoe alles bij elkaar te krijgen, net zoals ik lange tijd was. Het mooie is ook dat GLIM Het Fundament die ene missing link kan zijn waar ze naar op zoek waren. Waarom? Omdat het vanuit puurheid en uit het leven ontstaan is en daarom zo herkenbaar en goed vast te pakken is.

Ik ben dankbaar dat het werk en de zoektocht die ik heb gedaan, mensen helpt om sneller in beweging te komen voor de kinderen van nu. In de volgende video vertelt GLIMMER Linda heel puur hoe zij als beweegcoach de beweging met GLIM nu maakt voor de kinderen van nu. Ik vind het een prachtig verhaal omdat ik door Linda heb mogen ervaren dat GLIM zo authentiek eigen te maken is. Daar gaat mijn ziel van aan, juist omdat GLIM zo staat voor het koesteren van ieders eigen waarde.

Veel kijkplezier!

Voel jij een missie voor de kinderen van nu? Ben jij nieuwsgierig hoe ECHT samen het licht te gaan verspreiden voor kinderen van nu? Dan wil ik je uitnodigen voor mijn Raak & Kraak belevingsdag op 23 november!