In gesprek met Erik 

Vijf jaar geleden was daar zomaar Erik Verhagen die op mijn pad kwam. Op een rustig moment op zaterdagmiddag zag ik zijn filmpje voorbij komen op FB waarin hij vertelde over ondernemen vanuit je zielsmissie. Een zielsmissie? Wat is dat? En kun je van daar uit gaan ondernemen dan? Het was een en al niet weten EN ik ging er helemaal op aan merkte ik. Dus wat deed ik? Ik plande zomaar een belafspraak bij hem in terwijl ik totaal niet op zoek was naar een businesscoach…

En dat zijn blijkbaar de mooiste kadootjes en de meest krachtige stappen die je kunt zetten naar het leven van een leven vanuit je ware verlangens.

Het heeft mijn leven zoveel rijker en zo kloppend gemaakt.

Samen met Erik Verhagen organiseer ik nu GLIM ‘Raak & Kraak’ belevingsdagen om mensen te laten voelen wat GLIM is. Op een inspirerende plek zijn we even helemaal los van de tijd en kun jij jouw eigen GLIM ontdekken, kun je gaan voelen wat en hoe jouw missie voor de kinderen van nu zou kunnen zijn. Kun je next level gaan naar een leven van je dromen waarin jij, voorbij jouw rol, jouw inbreng hebt voor de kinderen van nu. Klinkt dit als iets waar je blij van wordt? Kijk dan de onderstaande video om nog wat meer gevoel te krijgen bij deze ‘Raak & Kraak’ belevingsdag. Misschien is dit nu wel een kadootje wat op jouw pad komt waar het 5 jaar geleden een kadootje was wat op mijn pad kwam…en ik gelukkig ook helemaal heb uitgepakt 😊.

Voel jij een missie voor de kinderen van nu? Ben jij nieuwsgierig hoe ECHT samen het licht te gaan verspreiden voor kinderen van nu? Dan wil ik je uitnodigen die pure nieuwsgierigheid in je zelf op te zoeken en bovenstaande video te bekijken en nodig ik je daarnaast graag uit voor mijn Raak & Kraak belevingsdag op 23 november!