Gratis Masterclass

“Een Moment van Voelbare Verbinding”

Wat is nu eigenlijk verbinding? Wanneer voel je nu echt die verbinding met en in jezelf en in het contact met een ander? Of het nu gaat om de verbinding met je kind, je partner, je collega, je vriend…

verbinding is een pure stroom.

Naam(Vereist)

Ben je op zoek naar diepere verbinding, zowel met jezelf als met anderen?

In mijn masterclass “Een moment van voelbare verbinding”, op woensdag 27 maart om 20:00 uur, neem ik je mee in de energie van verbinding.

We gaan terug naar een moment uit jouw kindertijd. Een moment waarin jij je niet gezien, gehoord en begrepen voelde. Dit zijn de momenten uit het echte leven waarin jouw hart, jouw gevoeligheid en onbevangenheid langzaam maar zeker op slot gingen.

Ik laat je in deze masterclass ook ervaren hoe je dit moment vanuit het hier en nu weer kunt herstellen.

Ik neem je mee in mijn formule en laat je ervaren hoe je iedere dagelijkse situatie kunt beleven vanuit een gevoel van weerstand en vanuit een gevoel van verbinding. Gewoon, die alledaagse momenten. Zo krijg je na deze masterclass meer inzicht en inspiratie hoe jij van dagelijkse situaties heel simpel momenten van verbinding kunt maken.

Een kind heeft maar 3 verlangens; zie mij in wie ik ben, hoor mij in wat ik zeg en begrijp mij in hoe ik een situatie ervaar en beleef.

Als jij een gevoelig persoon bent, dan was je als kind ook al gevoelig. In die tijd was er nog weinig ruimte om te voelen en je eigen ik te ontdekken. Dat maakt dat je als kind onbewust vele momenten hebt ervaren waarin jij je niet gezien, gehoord en begrepen hebt gevoeld zoals jij van binnen al was. Dat is de reden dat je in je volwassen zijn onzekerheden en aangepast gedrag van jezelf laat zien. Zo werkt dit.

Herken jij in jezelf dat je jezelf eigenlijk veel puurder wilt laten zien? Herken jij bij jezelf dat je van binnen iets anders ervaart dan dat jij van buiten laat zien? Herken jij in jezelf dat je in het contact met de ander de ander en de voelbare sfeer belangrijker maakt dan dat wat je echt voelt en ervaart?

Heb je behoefte aan meer energie, echtheid, puurheid en eerlijkheid in momenten van verbinding? Ben je nieuwsgierig naar de echte versie en beleving van jezelf? Naar jouw pure eigen waarde?

Als je energie en nieuwsgierigheid voelt bij het lezen van deze vragen, maak dan ruimte in jouw tijd en sluit aan. Ik ga er een mooie inspirerende masterclass van maken waarin jij pure verbinding in het moment kunt voelen.

Over Nicoline

Ik ben Nicoline Jongschaap en 19 jaar geleden begon mijn reis naar mijn eigen bewustzijn noodgedwongen door een flinke burn-out. Tot die tijd was ik altijd trouw aan die lach en het geluk van een ander, de sfeer en harmonie om mij heen. Daar kreeg ik energie van, niets was mij te veel. Totdat er te veel levensgebeurtenissen achter elkaar volgden en ik deze manier van leven niet meer kon volbrengen. Ik was op en wist eigenlijk helemaal niet wie ik zelf was en hoe het leven voor mij voedend en energiegevend was.

Het zijn de pure momenten uit mijn eigen leven die mij veel inzicht hebben gegeven in kinderpijnen, eigenwaarde en voelbare verbinding.

Mijn levensformule is eruit ontstaan en mijn onderneming straalt dit nu uit. GLIM in de wereld van nu gaat over jouw pure kleur, jouw stromende energie en jouw eigenwaarde. Het gaat over de veilige bedding helemaal jezelf te kunnen zijn. Jezelf ontdekken en je eigenwaarde voelen.

Ben je klaar om een diepere verbinding te ervaren,

zowel met jezelf als met anderen?

Schrijf je dan nu in voor mijn masterclass op woensdag 27 maart om 20:00 uur en ontdek de kracht van voelbare verbinding in jouw leven.

Naam(Vereist)