Glim – het traject

Voor een diepe, zuivere
verbinding met jezelf

Het volgen van een GLIM traject om jouw pure GLIM in de wereld van nu te brengen? Het kan! Een traject van 9 maanden waarin jij iets nieuws in jou zelf geboren kan laten worden. Voorbij aanpassing en verwachting, voorbij druk en haast. Jij gaat jezelf herontdekken in de veilige, zachte bedding van GLIM.

Voel jij ook de roep dat je graag gezien, gehoord en begrepen wil voelen?

Voel jij dat je dit met alle liefde wilt, maar dat er in het moment toch vaak weerstand ontstaat? Zou je deze druk graag willen ombuigen in rust en ruimte, zodat je meer in harmonie leeft? Ga dan samen met mij op reis.

GLIM staat voor het gouden lijntje in jou en om je weer heel te voelen.  Er zijn er 4 gouden lijntjes in ons; je FQ, IQ, EQ en je SQ. Ook wel je fysieke, intelligente, emotionele en spirituele gesteldheid. Dát is wat jou compleet maakt.

GLIM is een mooie reis om in jezelf te ontdekken. Voorbij de bedachte wereld, voorbij al die plaatjes waaraan we denken te moeten voldoen. Weer terug in het moment, in de beleving, in pure zuivere verbinding. Als je deze energie voelt en (her)ontdekt, dan is GLIM niet iets wat er bij komt, dan is GLIM alleen maar iets waar je meer van wilt!

Ontdek de formule van Glim

Een diepe, zuivere
verbinding met jezelf

GLIM heet je welkom! Met GLIM komt er niet iets bij, met GLIM gaan we de waarde ontdekken van het fundament in ons en in alles wat er is. Het is een reis waar jij het fundament gaat leggen voor een diepe, zuivere verbinding met jezelf. Een reis waar jij je bewustzijn gaat vergroten dat jouw eigen leven verrijkt. Jij komt dichter bij jouw authentieke en pure zelf en tegelijkertijd creëer je ruimte bij een ander – zodat hij of zij ook zijn pure eigenheid mag ontdekken op hun eigen pad. 

Mijn levensformule ‘Het Drieluik van GLIM’  is een verbeeldende formule waarmee je met datgene wat er in de dag al is aan ervaringen en belevingen, je kunt groeien in jouw bewust zijn.

Je ervaart en herkent hoe je in de weerstand komt en hoe je voor verbinding kiest. Je voelt de herkenning en erkenning van wie jij in alle puurheid al bent.

Het is een levensformule die vanuit 2 grote life-events zijn ontstaan en die ik 11 jaar geleden bij kinderen ben gaan uitproberen om mijn kindgesprekken zo puur mogelijk en vanuit verbinding te laten ontstaan.

Ik merkte dat als ik een moment in de tijd kaderde, ik alle gedachten en resultaten los liet en de rust toe liet, dat ik met mijn aandacht écht aanwezig was. Ik voelde mijn beleving en de beleving van een kind. En door dan gewoon ‘simpelweg’ te luisteren naar wat er werd gezegd, te kijken naar wat ik zag kon ik in het moment een gesprek laten ontstaan. Mijn vertrouwen dat alles in ons al aanwezig is en dat dit ook echt in het moment naar buiten kan komen, groeide en voelde zo verbindend. Ik leerde keer op keer de waarde van simpel weg nieuwsgierig zijn. Nieuwsgierig zijn zoals kinderen van nature zijn. Vanuit deze houding kon ik kinderen echt zien in wie ze waren, horen in wat ze zeiden en begrijpen zoals zij momenten beleefden.

Ik ontdekte dat deze formule niet alleen bij kinderen verbinding bracht. Ook in oudergesprekken, inspiratiedagen die ik gaf, in mijn thuissituaties….het werkte overal.

Formule van Verbinding

Elementen van weerstand

Met het ‘Drieluik van GLIM’ leer je heel bewust te ervaren hoe je in de situaties die er dagelijks zijn in weerstand komt of voor verbinding kiest. Op iedere prikkel en impuls uit je omgeving is een moment om bewust te kiezen, je pauzeknop in te drukken voor je reageert en weerstand of verbinding te ervaren.

Glim het Traject

Deepdive

Ik ga met jou een deepdive doen van 3,5 uur. Hierin gaan we samen ontdekken wat de waarde van jouw levensverhaal is.

Maak van je pijn je goudmijn, van je shit je mest. We gaan samen ook jouw innerlijk kind ontmoeten. Waar heeft ze zich verstopt of klein gehouden en waar wil ze weer naartoe bewegen?

Ik heb nu 22 deepdives mogen maken met mensen die voor GLIM gekozen hebben en telkens wat magisch, puur en indrukwekkend meegemaakt. Het verhaal van het proces van een dementerende moeder die iemand juist in een nieuwe dimensie bracht. Omdat ze toen voelde en ervaarde dat wanneer een hoofd het niet meer doet, gevoelens er alleen nog toe doen. Waarom dan al die gevoelens wegstoppen?

En het verhaal van een domineesdochter die door het prediken van haar vader zo dicht is gegaan, zo weg ging van haar eigen pure hooggevoelige zijn en nu zo graag in de nieuwe tijd wil gaan ‘prediken’ over in verbinding zijn met jouw pure hart en ziel zijn.

Ieder kent een eigen verhaal en ergens is er besloten hier niet kwetsbaar in te zijn. Ik merk dat als we weer nieuwsgierig zijn en vanuit vertrouwen naar ons eigen verhaal gaan kijken, er zoveel ruimte en liefde vrijkomt in je zelf.

Online training GLIM het fundament

Ik geef je toegang tot mijn online training GLIM Het fundament waarin je het ‘Drieluik van GLIM’ helemaal gaat ownen. De training bestaat uit korte inspirerende, belevende flimpjes die in Vezelay zijn opgenomen. Mijn kijk op kinderen, gedrag en jouw innerlijke kind krijgt alle aandacht. Je krijgt hier een eigen GLIM journal bij waarmee je mijn formule en de inspiratie uit de training eigen kunt maken.

GLIM ‘Raak & Kraak’ live dag

Gedurende het traject ben je welkom op 2 GLIM ‘Raak & Kraak’ live dagen. Dit zijn dagen die ik samen met Erik Verhagen op het Rusttheater geef.

We gaan op een ‘Raak & Kraakdag’ 12 uur lang op reis. Los van het systeem waar veel druk, haast, controle en oordelen bestaan stappen we ruim in de tijd. Waar we vanuit rust en vertrouwen in het moment nieuwsgierig gaan zijn naar jou en naar wat er in jou naar buiten wil komen. De dag vormt zich zoals deze mag zijn, iedere keer weer magisch, verbindend en voedend.

Erik ziet het potentieel in mensen, inspireert over de nieuwe tijd en is een succesvol bezield ondernemer. Ik zie jouw waarde, maak verbinding met jouw innerlijk kind en inspireer je over GLIM en mijn levensformule. Samen zijn we heel nauw op elkaar afgestemd en zetten we samen altijd een warme, veilige en inspirerende energie neer. Samen kijken we hoe jij jouw onderneming vanuit jouw zielsmissie en vanuit jouw GLIM (next level) gaat neerzetten

Live Zoomcalls

Ik inspireer de groep om de week met een online live zoomcall. Deze vinden op 2 momenten in de week plaats; 1 op de ochtend en 1 op de avond om ieder zo veel mogelijk tegemoet te komen. In de zoom momenten spiegel ik puur, inspireer ik vanuit dat wat mijn GLIM helder houdt en komt het ‘Drieluik van GLIM’ telkens als basis voorbij.

Online Community

Als je voor GLIM kiest dan kom je bij een groep gelijkgestemde mensen die allen een zielsmissie hebben, allen een eigen visie ontdekken en samen met mij hun GLIM in de wereld van nu brengen, het ‘Drieluik van Glim’ als instrument gebruiken naast hun eigen waarden, talenten en kennis. Ieder is uniek. Ieder is even ver. Ieder ontdekt zijn of haar eigen volwaardige plek. De energie samen is veilig, warm, kwetsbaar, open en daarmee heel zuiver in verbinding. Met al die pure gouden lijntjes weven we een web waarmee we licht brengen in de wereld van nu. Ik ben hier heel dankbaar voor.

Er is een FB groep waarin iedereen kan delen en elkaar vinden kan.

Bonus

Verbeeldende tools

Je krijgt toegang tot de verbeeldende tools van GLIM die voor kinderen zijn ontworpen. Je ontvangt ook online uitlegvideo’s hoe je deze tools kunt gebruiken.

Bonus

De GLIM van…

Voor de mensen die met kinderen werken, krijgen zij mijn concept ‘De GLIM van…..’ Dit is een verbeeldende tool waarmee je kindgesprekken in beeld brengt.

Bonus

Kaarten Drieluik van GLIM

Je krijgt de kaarten van het ‘Drieluik van GLIM’ toegestuurd  zodat jij er weer andere mensen mee kunt inspireren.

Bonus

Plek op de website

Je krijgt een plek op de website van GLIM zodat mensen kunnen zien hoe jij jouw GLIM in de wereld van nu brengt en wat jouw aanbod is.

Tijdens het GLIM traject ben ik 9 maanden jouw coach. Je mag me vanuit dat wat je in het moment tegenkomt en waarin je wilt groeien via whatsapp met mij contact opnemen. Vaak spreekt iemand in waar hij/ zij tegenaan loopt en bel of spreek ik een berichtje in vanuit mijn diepe gevoelens waar de ander dan vaak heel snel mee geholpen is.

Na dit 9 maanden traject heb jij jouw eigen GLIM helder en zuiver en gevoed. Je kent de 4 gouden lijntjes in jezelf en je weet wat je nodig hebt om deze optimaal te voeden en te voelen. De gouden lijntjes van je FQ, IQ, EQ, SQ.

Je hebt een prachtig instrument in handen en je ownt deze formule; het ‘Drieluik van GLIM’. Een skill waarmee jij mensen op jouw eigen authentieke manier en vanuit jouw eigen verhaal kunt gaan inspireren.

Investering in 3 termijnen

€ 1525,-
excl. btw

De eerste termijn kan je direct voldoen, de overige twee worden automatisch afgeschreven.

Investering in 1 termijn

€ 4500,-
excl. btw

Je kan de investering in 1 keer voldoen. Dit is de meest voordelige optie.

Investering in 6 termijnen

€ 775,-
excl. btw

De eerste termijn kan je direct voldoen, de overige vijf worden automatisch afgeschreven.