Glim het Fundament

Voor een diepe, zuivere verbinding met het kind

Maak de reis die jou bewust maakt van jouw verhaal en gedrag
én het verhaal achter het gedrag van je kind.

Voel jij ook de roep van het kind dat zich gezien, gehoord en begrepen wil voelen?

Voel jij dat je dit met alle liefde wilt, maar dat er in het moment toch vaak weerstand ontstaat? Zou je deze druk graag willen ombuigen in rust en ruimte binnen het gezin of in de klas, zodat de harmonie weer voelbaar is? Er weer plezier, aandacht en tijd voor elkaar is. Zonder het gevoel er hard voor te moeten werken? Meer het gevoel van samen?

Ga dan samen met ons op reis.

Ontdek de waarde van het fundament

Een diepe, zuivere verbinding met het kind

GLIM heet je welkom bij het FUNDAMENT. Met GLIM komt er niet iets bij, met GLIM gaan we de waarde ontdekken van het fundament in ons en in alles wat er is. Het is een reis waar jij het fundament gaat leggen voor een diepe, zuivere verbinding met het kind. Een reis waar jij je bewustzijn gaat vergroten dat jouw eigen leven verrijkt. Jij komt dichter bij jouw authentieke en pure zelf als ouder of leerkracht. Tegelijkertijd creëer je hiermee ruimte bij het kind, zodat hij ook zijn pure eigenheid mag ontdekken op zijn eigen pad. En het kind op dit pad de liefde die jij voelt ook echt kan ontvangen door de zuivere verbinding die er vanuit het moment gaan ontstaan.

In 10 stappen laten we jou de formule van verbinding en elementen van weerstand zien, horen en begrijpen. We raken jouw beleving aan, helpen bij het eigen maken en laten jou de waarde van jouw eigen kind verhaal ontdekken, waarna jij deze wijsheid kunt gebruiken in het zuiver verbinden met het kind van nu. Tijdens deze reis naar jezelf, ontdek en leer je ook hoe je het gedrag van het kind kunt begrijpen. Welke onzichtbare oorzaak ligt onder het zichtbare gedrag?

En wanneer je het begrijpt, kun je het kind ook echt zien en horen. Dit voelt het kind en hiermee kun jij ook werkelijk de drie grootste verlangens van het kind vervullen.

Formule van Verbinding

Elementen van weerstand

Wij leren jou het fundament.
Jij maakt het eigen.

Glim het Fundament

Ontdek de 10 stappen formule van
verbinding en elementen van weerstand

Investering:

€301,-
excl. btw

€364,21 incl. btw

Het Programma

Lege eerste toggl

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Module 1: Welkom. Ik neem je mee op reis.

Daar gaan we! We kunnen kiezen voor de gemaakte en bedachte wereld en we kunnen kiezen om de waarde van dat wat er is en in het moment kan ontstaan meer ruimte te geven…wat kies jij?

Module 2: Je eigen pad

Hoe is de ruimte tussen jouw pad en het pad van het kind? Mag het kind zijn eigen pad lopen en zelf zijn eigenheid ontdekken?

Module 3: Ruimte en Rust
In elke situatie is het mogelijk om vanuit ruimte en rust magische minuten met het kind te maken. Echt!
Module 4: Voel de beleving van het kind

Een kind beleeft het leven. Wat zou er gebeuren als je ín de beleving van het kind stapt?

Module 5: Vertrouwen en Nieuwsgierig
Kun jij in vertrouwen nieuwsgierig zijn, naar dat wat je niet kent?
Lege eerste toggl

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Module 6: Formule van verbinding en elementen van weerstand
De cirkels zijn rond. Nu is jouw eigen fundament helder en stevig. We kunnen gaan spelen, want het is een samenspel tussen weerstand en verbinding.
Module 7: Mag het ook luchtig zijn?
Verbinding maken zonder woorden. Het kan. Probeer het maar!
Module 8: Tijd
Wat is tijd? Is er tijd? Wanneer voel ik tijd? Maak ik genoeg tijd? Waar blijft de tijd?
Module 9: Zie mij, hoor mij, begrijp mij
Spelen gaat het fijnst met spelregels. Niet te veel, het mag eenvoudig en moeiteloos blijven. Vier prachtige spelregels waarmee je de drie grootste verlangens kunt blijven vervullen. Van jezelf én het kind.
Module 10: De ijsberg
Wat is het onzichtbare dat gezien wil worden onder het zichtbare gedrag van jouw kind? Gedrag heeft een functie en wil iets vermijden of bereiken. Altijd met een positieve intentie. Jij gaat het leren zien!

Ga mee op een prachtige reis

Dieper dan ‘vermaken’ en ‘verbieden’

En bouw een stevig fundament voor een gezinsleven of klas
vól eigenheid, vertrouwen, nieuwsgierigheid en
verbinding van hart tot hart.

☼   Je leert een taal, waarmee jij jezelf en het kind kunt zien, horen en begrijpen

☼   Je leert zonder oordeel naar het gedrag van het kind en jezelf te kijken

☼   Je leert het onzichtbare onder het zichtbare gedrag te zien

☼   Je leert, door middel van de formule van verbinding en elementen van weerstand, keuzes maken in het moment

☼   Je leert hoe ín de beleving van je kind te stappen

☼   Je leert gouden momenten maken in dat wat er is (vanuit weerstand én verbinding)

☼   Je krijgt 6 gouden tools aangereikt om in momenten van weerstand de verbinding te maken.

☼   Je voelt weer waarom je leerkracht bent geworden.

☼   Je leert hoe je kunt bewegen binnen het systeem vol drukte en haast, waardoor jouw werkplezier mogelijk toeneemt.

Als jij dit voelt, dan is GLIM FUNDAMENT een prachtige reis voor jou. Een reis die dieper gaat dan het gedrag van het kind veroordelen en afkeuren. Een reis die dieper gaat dan kinderen ‘vermaken en verbieden’. GLIM is een reis die jou bewust maakt van jouw verhaal en gedrag én het verhaal achter het gedrag van je kind.

Pure verbinding vanuit oprechte aandacht

Voor een blij, rustig en tevreden kind

Lieve ouder, na deze training voel jij de liefde tussen jou en je kind weer stromen. Dit maakt jullie rustig en tevreden. Deze blijdschap zorgt voor verbinding vanuit oprechte aandacht

Lieve leerkracht, het plezier in je werk is weer terug! Nu jij jouw eigen authenticiteit zuiverder hebt en weet wat er in jouw hart zit, kun jij in het systeem bewegen waar jouw hart blij van wordt. En worden de kinderen dit ook. Er is pure verbinding en een klas vol plezier, rust en warmte.

Lieve ondernemer, ik begrijp dat jij ook helemaal aan bent gegaan om dit fundament te ervaren en uit de dragen vanuit jouw missie voor kinderen. Deze online training is mooi om de energie van GLIM te voelen en ontdekken. Weet dat er voor ondernemers ook RAAK & KRAAK dagen zijn en persoonlijke contactmomenten te plannen zijn om te kijken of er een GLIMMER in jou schuilt die samen met andere GLIMMERS vanuit authenticiteit de wereld mooier wil maken voor kinderen van nu.

Nog vragen?

Nog vragen?

First one

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Voor wie is GLIM het Fundament?

​✓ Voor ouders, leerkrachten en ondernemers met een missie voor de wereld rondom kinderen van nu en die vanuit het hart en een helder hoofd willen reageren op de kinderen van nu? Leiderschap gaat voorbij je rol.
✓ Voor alle ouders die meer plezier, rust, ruimte en verbinding in het gezin willen voelen.
✓ Voor alle leerkrachten die meer plezier, rust, ruimte en verbinding in de klas willen voelen.
✓ Ouders, leerkrachten en ondernemers die voelen dat we in een verandering zitten waarin het groeien in bewust zijn ons weer gaat herinneren aan de waarde die in het moment te creëren is. GLIM is niet iets wat erbij komt, GLIM is een beleving waar je meer van wilt…als je de waarde ervan ontdekt hebt!
✓ Voor ieder die voelt dat het in de huidige maatschappij erg om kennis en slim zijn is gaan draaien terwijl het verlangen naar die ware glim bij ieder zo voelbaar is.
✓ Voor leerkrachten en ondernemers die dagelijks werken met kinderen van nu en vanuit moeiteloosheid in het moment waardevolle verbindende momenten willen laten ontstaat.
✓ Voor diegene die herinnerd wil worden aan een houding die al in jou zit en jou in verbinding met jezelf je omgeving, je leefwereld en het kind van nu heel veel brengen gaat.

Hoeveel kost GLIM het Fundament?

Er zit enorme waarde in deze online training. Onze persoonlijke reizen en onze vlieguren met kinderen, ouders en onderwijs, waar wij enorme wijsheid en kennis uit hebben gehaald en waar onze missie uit is ontstaan. Onze missie is om het veld rondom de kinderen van nu te verlichten, door het vergroten van bewustzijn bij de volwassenen om hen heen. De omgeving van de kinderen bewust maken om meer vanuit het hart en een helder hoofd te leven en werken, zodat diepe en zuivere verbinding mogelijk is. Wij zijn dankbaar voor de online-wereld, omdat we via dit kanaal deze hoge waarde bereikbaar kunnen maken voor een grotere groep.

Je financiële investering is eenmalig € 301,- exclusief btw. Je hebt direct toegang en houdt onbeperkt toegang.

Hoe weet ik of GLIM het Fundament echt iets voor mij is?
In deze training maken wij een reis van je hoofd naar je hart. Als jij bij het lezen VOELT dat dit je zou kunnen helpen, dan geloven wij dat dit iets voor jou is. Je hart liegt niet.
Toch een vraag? Deel je twijfel met ons via aukje@glimvoorkinderenvannu.nl. We kijken graag met je mee.

Na de aankoop toch niet tevreden? We bieden een honderd procent geld terug garantie als je het binnen een week niet voelt. Niks te verliezen dus, enkel diepe verbinding met het kind te winnen!

Moet ik op specifiek tijden lessen volgen?
​Nee, na de betaling kun jij direct aan de slag! Jij volgt alles op je eigen tempo, het mag op jouw manier! De training gaat door verschillende fasen. Het ZIEN van de filmpjes. Het HOREN van de audio. En het BEGRIJPEN door middel van opdrachten en oefening. De filmpjes en audios zijn kort, belevend en raak. Dit kost weinig tijd. Eigen maken en doorvoelen van de stof verschilt per persoon, per onderdeel. Het mooie is dat je dit helemaal op je eigen tempo mag doen, jij bent tenslotte uniek!
Kijken jullie mee tijdens onze reis?

Onze energie zit in deze training en reist met jullie mee! We hebben momenten ingebouwd om jullie te zien, horen en begrijpen. Door de aantallen is het niet mogelijk dat wij live aanwezig zijn bij jullie stappen.

En…

Wij bieden allerlei vormen en soorten live-momenten aan. Afgestemd op jou als ouder, leerkracht of ondernemer. Zoals de live Raak & Kraak-dag of Eigen & Maak- dag, boordevol GLIM energie en verbinding. Houd de agenda in de gaten op www.glimvoorkinderenvannu.nl! We zien, horen en begrijpen jullie heel graag daar!

Er is al zoveel, ik moet al zoveel, komt GLIM er nu ook nog eens bij?
Als je GLIM ontdekt hebt, dan weet je dat het niet iets is wat erbij komt, het iets is waar jij en kinderen energie en vervulling van krijgen…daar wil je steeds meer van! GLIM is een grondhouding die je weer ontdekken mag in jezelf en in de dag. Er zijn eindeloos veel keuzes, afleidingen, materialen en methodieken ontwikkeld die ons bezig houden. Wat als wij zeggen dat er maar 1 instrument nodig is, en dat ben jijzelf!
Kan ik als leerkracht deze training gaan doen zonder dat het hele team mee doet?
Jazeker! Als jij voelt dat er van binnenuit een verandering mag komen in het onderwijs die zuivere verbinding brengt, dan is GLIM een hele fijne manier om vanuit jouw leiderschap in jouw klas de verandering te gaan ervaren en mooie bewuste momenten te creëren. Mensen die er klaar voor zijn gaan als vanzelf nieuwsgierig worden naar de energie die er in jou en in jouw klas met GLIM ontstaat.

Glim het Fundament

Ontwikkeld door…

Nicoline Jongschaap – Grondlegger GLIM
@nicolinejongschaap

Glim het Fundament

Ontdek de 10 stappen formule van
verbinding en elementen van weerstand

Investering:

€301,-
excl. btw

€364,21 incl. btw