Kom in verbinding
met kinderen van nu

12 tot en met 16 december

December is de maand van verbinding. Kinderen verlangen naar verbinding met jou; ouder of leerkracht. Naar oprechte aandacht. Er ontstaat vaak weerstand doordat de aandacht die wij als grote mensen aan kinderen geven niet de kwaliteit van aandacht is waar ze écht naar verlangen. Wil jij die verbinding en aandacht als vanzelf laten ontstaan? Ontdek hoe in de gratis challenge.

Hoe kun je, in de wereld van nu, waar zo veel te zien, te horen en te ervaren is, de kinderen van nu echt gaan zien, horen en begrijpen?

Ja, het is wel een zin die je misschien wel 2 keer moet lezen om hem echt te voelen en ik maak hem graag simpel.

Kinderen hebben maar 3 echte verlangens:
☼ Zie mij in wie ik ben
☼ Hoor mij in wat ik zeg
☼ Begrijp mij zoals ik een situatie beleef

Dit klinkt heel simpel toch? Dit zou heel makkelijk tevreden en vervullend kunnen maken. En waarom is het dan toch zo lastig in de tijd van nu? Waarom zien we zoveel onvervulde kinderen om ons heen? Kinderen die ‘snakken’ naar aandacht, allerlei manieren bedenken om die aandacht te ontvangen.

Heel simpel. De druk en de haast en de vele afleidingen van alle dag maken dat we snel in een controlestand ‘schieten’ en vanuit die controle ontstaat al heel snel dat oordeel over de ander en over de situatie. Er ontstaat weerstand.

Waar mens en kind het meeste naar verlangen is simpel weg het voelen van verbinding. En hoe kom je dan tot dat ware gevoel van verbinding. Wat heb je daar voor nodig?

Dat ontdek je in de gratis challenge ‘Kom in verbinding met kinderen van nu’ vanuit mijn Formule van Verbinding. Je begrijpt het gedrag van het kind en ziet en hoort het kind daardoor ook echt.

 

Wat gaan we doen?

In de week van maandag 12 december t/m vrijdag 16 december ga ik jou iedere dag vanuit een besloten Facebookgroep 45 minuten live inspireren. De sessies worden opgenomen waardoor je ze ook op een later tijdstip kunt terug kijken. Iedere live sluit ik af met een concrete opdracht en/of een verbeeldende tool welke jij later op de dag met een kind kunt gaan ervaren. Je gaat de inspiratie van de ochtend dus direct in de praktijk toepassen en hiermee ga jij direct al momenten van verbinding ervaren.

Iedere dag stel ik een onderdeel uit mijn formule centraal. Tijdens de challenge krijg je antwoord op de volgende vragen:

☼  Maandag 12 december
Hoe en waar creëer ik Ruimte terwijl ik druk ervaar?

☼ Dinsdag 13 december:
Hoe kan ik ervoor kiezen een minuut in Rust of in haast te ervaren? En wat is het magische effect bij kinderen van nu?

☼ Woensdag 14 december:
Hoe stap ik in Vertrouwen terwijl ik voel dat ik de controle vast wil houden en wat doet dit met het zelfvertrouwen van kinderen?

☼ Donderdag 15 december:
Hoe kan ik Nieuwsgierig leren zijn naar dat wat ik niet ken en weet, terwijl ik oordelen voel over dat wat er is of wat ik ervaar?

☼ Vrijdag 16 december:
Hoe kom je in Verbinding en vanwaar uit ontstaat die weerstand? Hoe kan ik weerstand en verbinding er allebei laten zijn zonder er last van te hebben? Hoe herken ik het, erken ik het en jump ik van een energie van weerstand in de energie van verbinding…wat het gedrag ook is en wat de dag mij ook brengt?

Glim in de Wereld van Nu

Zie mij, hoor mij begrijp mij

Hi, ik ben Nicoline

Als klein meisje was ik sensitief en belevend. Ik keek fijngevoelig en vol verwondering naar de wereld. Toen al fascineerde het gedrag van mensen mij; waarom doen de mensen zo?

Met kinderen voelde ik mij altijd snel verbonden. Het is mijn zielsmissie om voor de kinderen van nu te gaan staan, de ruimte en het licht te creëren voor hun pure eigenheid en wijsheid.

De weg van bewustwording brengt ons als volwassenen al simpelweg naar dit licht… beweeg je met me mee? Ik heb er heel veel zin in om jou tijdens de challenge te ontmoeten.

Inschrijving is gesloten