Glim in de Wereld van Nu

GLIM ‘Raak & Kraak’ belevingsdag

GLIM ‘Raak & Kraak’ belevingsdag

Ik heb vele jaren met toewijding gewerkt voor de kinderen van vandaag; kinderen die bewust zijn, gevoelig en verlangend naar echte, oprechte verbindingen.

Vorig jaar besefte ik dat het hoog tijd was om voor hen op te staan. Waar is naast alle intelligentie de schittering gebleven in onze maatschappij? Waar kunnen kinderen de ruimte en rust vinden om te ontdekken wie ze zijn? Of het vertrouwen om simpelweg nieuwsgierig te zijn naar wat ze nog niet weten? Over zichzelf, het leven, omgang met anderen, of die ene som… gewoon, in alles?

We moeten zoveel, we moeten snel, het moet meteen perfect zijn, want anders… maar wat anders dan? Hoe is dit verhaal zo verloren gegaan in de drukte van ons leven? En zo is Glim voor Kinderen van Nu ontstaan.

Het is geweldig om te zien dat ik nu al met 18 mensen in heel Nederland mijn Verbindingsformule verspreid met het drieluik van Glim. Deze formule is geboren uit mijn eigen leven en blijkt een waardevol instrument te zijn om te leren, ervaren, groeien in bewustzijn en tot een zuivere verbinding te komen, gebaseerd op de dagelijkse ervaringen.

Maar weet je wat?

Het gaat niet alleen om de kinderen van nu. Door alleen op kinderen te focussen, leiden we onszelf af van het beginnen bij ONSZELF.

WIJ, de volwassenen. Waar vinden we die zuivere verbinding in onszelf? Hoeveel pijn hebben we verborgen in ons eigen systeem, verdoofd door de hectiek en drukte die velen van ons ervaren, terwijl het zo kostbaar is om te werken aan vrijheid en liefde in onszelf?

Het is waardevol, vervullend en verbindend om eerst de verbinding in jezelf te herontdekken en te voelen, zodat je vanuit dat punt de verbinding met anderen kunt ervaren, in het moment, vanuit wat er al IS.

En daarom evolueert Glim voor Kinderen van Nu op een natuurlijke wijze naar Glim in de Wereld van Nu. Want wat gebeurt er als iedereen zijn eigen GLIM naar voren brengt in de wereld van nu?

Precies!

Idealistisch? Nee. Het is haalbaar en hoog tijd, juist in een tijd waarin ruimte is ontstaan om ons bewustzijn te laten groeien. Dit is de tijd van nu.

Er zijn zoveel afleidingen om maar niet bij onszelf te hoeven zijn. Maar de weg naar binnen, hoewel soms vol weerstand en pijn, leidt tot echte vervulling vanuit die verbinding.

Ontdek je waarde… Ontdek je liefde… Ontdek je uniciteit… Ontdek je gaven en talenten… Voel de energie in jou… En kom in vrijheid en diepe, zuivere verbinding met jezelf.

Vanuit die energie ben jij compleet. Vanuit die energie ben jij inspirerend. Vanuit die energie ben jij een voorbeeld. Vanuit die energie bewegen de kinderen van nu vanzelf met ons mee.

Want wat doen zij? Ze kijken naar ons, naar hoe wij het leven leiden. En ik geloof en hoop dat je voelt dat het nu onze tijd is om op te staan, van slachtoffer naar voorbeeld, van opoffering naar authentiek zijn.

Stop met projecteren op anderen vanuit je eigen pijn. Begin met het ontdekken van jouw ware glans! En breng dat volledigheid naar de wereld!

Op 22 november organiseren Erik Verhagen en ik met veel liefde weer een inspirerende ‘Raak & Kraak-dag’. Gedurende 12 uur nemen we je mee in onze energie, waarin Erik zijn visie op de nieuwe tijd deelt en ik mijn verhaal over GLIM vertel. We zien en voelen jouw waarde en gaan samen op zoek naar de waarde van jouw verhaal, de pure energiestroom in jou. Het is een voedzame dag, verbindend, verlichtend, en het zal blokkades raken en doorbreken, zodat jij de pure stroom van liefde en energie weer kunt voelen.

Twaalf uur lang, buiten het systeem, buiten de maatschappij, in een ruimte van rust en vertrouwen, en vanuit daar hoeven we alleen nog maar nieuwsgierig te zijn naar wat zich in het moment zal ontvouwen. Verbondenheid. Magisch… ik kijk er nu al naar uit!

Dit is de verbinding die voedt en vervult. De kinderen van nu smachten ernaar. En het innerlijke kind in onszelf ook. Wil je haar zien, horen en begrijpen?