Glim in de Wereld van Nu

GLIM ‘Raak & Kraak’ belevingsdag

GLIM ‘Raak & Kraak’ belevingsdag

Jaren heb ik mij met heel veel liefde mogen inzetten voor de kinderen. Kinderen van nu; bewust, sensitief en verlangend naar die pure, oprechte verbinding.

Ik voelde vorig jaar april dat het de hoogste tijd was om vóór hen te gaan staan. Waar was naast SLIM de GLIM voor hen gebleven in onze maatschappij? Waar krijg je de ruimte en de rust om te ontdekken wie je bent? Of het vertrouwen om simpelweg nieuwsgierig te zijn naar dat wat je nog niet weet? Over jezelf, over het leven, in de omgang met elkaar, over die ene som….gewoon…in alles?

We moeten veel, we moeten snel, het moet gelijk goed want anders….ja wat anders?? Waar is dit verhaal zo ontzettend zijn eigen leven gaan ‘lijden’?? En zo ontstond Glim voor Kinderen van Nu. 

Prachtig hoe ik nu al met 18 mensen in heel Nederland mijn Formule van Verbinding aan het uitstralen ben met het drieluik van GLIM. Een formule ontstaan uit mijn pure leven en dat een waardevol instrument gebleken is om vanuit dat wat er IN de dag aan ervaringen al IS, te leren, te ervaren, te groeien in bewustzijn en te komen tot die zuivere verbinding.

En wat bleek???

Het gaat er niet om dit voor de kinderen van nu alleen te realiseren. Om alleen de focus op kinderen te leggen is een afleider om niet bij ONSZELF te beginnen.

WIJ. De grote mensen. Waar zit die pure zuivere verbinding in ons zelf?

Hoeveel pijnen in ons eigen systeem hebben we verstopt, verstillen we door de veelheid, haast en druk die zoveel van ons ervaren en zo veel van onze tijd en energie op eist Moeten werken om de vrijheid van vakantie te kunnen ervaren. Moeten controleren om de liefde in ons zelf niet te voelen.

Het is zo waardevol, vervullend en verbindend om de verbinding eerst in jou ware zelf weer te vinden, te voelen om vanuit daar in het moment de verbinding met een ander te ervaren…in het moment….vanuit dát wat is.

En zo is Glim voor de Kinderen van Nu op een hele natuurlijk manier aan het over gaan in Glim in de Wereld van Nu.

Want wat gaat er ontstaan als ieder zijn
haar eigen GLIM weer in heelheid in brengt in de wereld van nu?
Precies!
Idealistisch?
Nee…haalbaar en de hoogste tijd. Juist in de tijd waar er alle ruimte is ontstaan voor groeien in bewust zijn. De tijd van nu.

Er zijn zoveel afleiders om maar niet bij jezelf te hoeven zijn. En de weg naar binnen….daar word het langs weerstand en pijn pas écht fijn. Verbinding vanuit daar voel je en dan is het vervullend.

Ontdek je waarde…
Ontdek je eigen liefde…
Ontdek je uniekheid…
Ontdek je gaven….je talenten
Voel de energie in jou
En kom in vrijheid in diepe zuivere verbinding met jou.

Vanuit die energie ben jij heel.
Vanuit die energie ben jij inspirerend.
Vanuit die energie ben jij een voorbeeld.
Vanuit die energie bewegen de kinderen van nu als vanzelf met ons mee.

Want wat doen zij? Kijken, kijken, kijken hoe wij ze het leven vóór doen. En ik denk én hoop dat je voelt dat wij in de tijd van nu daarin echt iets te doen hebben, echt mogen gaan staan…van slachtoffer naar een voorbeeld zijn. Van opoffering, aanpassing naar puur jezelf zijn.

Stop het projecteren op een ander vanuit eigen pijn. Start het ontdekken van jouw ware glim! En breng het in heelheid de wereld in!

Op 21 juni geef ik samen met Erik Verhagen met veel liefde weer een inspirerende ‘Raak & Kraak-dag’. Een dag waarin wij jou vanuit onze energie 12 uur lang mee nemen in onze energie, Erik zijn verhaal over de nieuwe tijd deelt, hij die de ware potentie in jou ziet.
En ik die mijn verhaal over GLIM vertelt, jouw waarde ziet en voelt en we samen op zoek gaan naar de waarde van jouw verhaal, de pure energiestroom in jou. Langs weerstand weer terug in verbinding.
Deze dag is voedend.
Deze dag is verbindend.
Deze dag verlicht.
Deze dag zal je raken en kraken in blokkades.
Zodat jij de pure stroom van liefde en energie weer voelen gaat.
12 uur lang de dag beleven los van het systeem. Uit de maatschappij.
In ruimte,
In rust,
In vertrouwen en vanuit daar hoeven we alleen nog maar nieuwsgierig te zijn naar dat wat er IN het moment gaat ontstaan. Verbinding.
Magisch…ik heb nu al weer zin!
Dit is de verbinding die voedend en vervullend is.
De kinderen van nu schreeuwen er om.
Het innerlijk kind in ons zelf ook.
Wil jij haar zien, horen en begrijpen?