Een dag van Voelbare Verbinding

Dit evenement is voorbij.

Een dag van Voelbare Verbinding

“Een dag van Verbinding” is een kans om een dag lang voor jezelf te kiezen. Uit de haast van de maatschappij te stappen, je los te weken van iedere taak, rol en verantwoordelijkheid.

Je bent een dag op een hele fijne, warme locatie waarin jij je welkom voelt. Waar er tijd en aandacht is voor jou. Waar jij kunt zijn en kunt ontdekken wie je bent en waar je energie zal stromen. Het is een dag waar jij ontdekt dat voelen veilig is en heel veel ruimte geeft.

Raken en kraken klinkt misschien best spannend. Waarom die titel? De pure verhalen die er in deze veilige sfeer naar boven komen raken je hart en bieden herkenning. Openheid over onze onzekerheden werkt verbindend.

Dit kraken is het moment waarop je door de eerlijke verhalen en stiltes de code van je hart kunt openen waar het ooit gesloten werd. Dit kraken is niet angstaanjagend of zwaar, integendeel het werk verlichtend en laat onbewuste blokkades los en geeft ruimte aan nieuwe energie.

DE ENERGIE VANUIT DE GLIM LEVENSFORMULE, ONTSTAAN UIT MIJN LIFE EVENTS, IS DE SFEER TIJDENS “EEN DAG VAN VERBINDING.”

Hier krijg je de kans om:

  • Een dag lang ruimte en rust ervaren om vanuit vertrouwen nieuwsgierig te zijn wat er in deze energie in het moment in jou kan ontstaan.
  • In verbinding te komen met jezelf en anderen.
  • Jouw levensenergie (weer) te voelen.
  • Eerlijk te zijn in dat wat er echt leeft in jou.
  • Te ervaren dat zowel in pijn als vreugde verbinding ontstaat.