De Bezin & Bezielingsdag met Erik en Nicoline

Dit evenement is voorbij.

De Bezin & Bezielingsdag met Erik en Nicoline

Op vrijdag 15 december gaan wij een bijzondere dag creëren: De Bezin & Bezielingsdag met Erik en Nicoline.

Terugblikken op het jaar is iets wat wij beiden altijd heel bewust doen. Wat heeft 2023 ons gebracht? Wat had ik voor ogen en hoe verliep het in werkelijkheid? Waar zijn we dankbaar voor? Wat gaan we in 2024 vooral niet meer doen? Welke inzichten halen we uit ons jaar? Wat voelen we hierbij en wat doen we hiermee?

Samen eren we 2023 en kijken we vanuit bezinning terug om vanuit die inzichten 2024 met bezieling concreet en met een kloppende intentie te kunnen beginnen!

Het is de tijd om vanuit vrije wil, leiderschap, lichtheid en bewustzijn jouw leven te ontdekken. Hiermee ervaar je in de dag energie, plezier, voldoening en verbinding. Het is iedere dag opnieuw een keuze. Laat jij je ‘lijden’ door de acties en reacties van buitenaf? Of ‘laad’ jij je leiden door jouw innerlijk weten en jouw innerlijke stem? Je maakt de keuzes makkelijker met een helder, bewust plan als bedding.

Op 15 december maken we ruimte voor jouw eerlijke antwoorden en diepe verlangens te zien, te horen en te voelen.

Bezinnen vanuit de ware momenten uit jouw leven is een grote inspiratiebron waar je in de haast van alledag snel aan voorbijgaat. Als je dan ook nog eens gevoelig, dienend, betrokken persoon bent die eerder geeft dan ontvangt, die een ander graag ziet, hoort en begrijpt, dan is de kans groot dat jij het goud uit jouw eigen levenservaringen onbewust te veel laat liggen. Zonde! Jij bent jouw eigen energiebron. Jij bent jouw basis. Als jij goed gevoed en met energie door de dag beweegt, heb je veel meer te brengen en te geven. Voor jezelf en naar de ander!

En wij herkennen dit zelf maar al te goed en zetten ook graag onze stappen om hier telkens in te vernieuwen en te ontdekken en daarmee vanuit puurheid en eigenheid inspirerend te kunnen zijn.

Daarom… 15 december! Een hele dag in warme wintersferen bewust samen zijn! Bezinnen vanuit Bezieling!

Erik en ik hebben 4 thema’s waar wij zelf samen met jullie in openheid en kwetsbaarheid voorop gaan en bij stilstaan. Pure verhalen en ervaringen die wij gaan delen om vanuit daar te inspireren.

De thema’s waar wij bij stilstaan zijn:

 • Leven in de tijd anno nu
 • Ondernemen en werken in de tijd anno nu
 • Relaties in de tijd anno nu
  • De relatie met jezelf
  • De relatie met een ander
  • De relatie met je gezin
 • Liefde in de tijd anno nu

Vanuit deze openheid en kwetsbaarheid ontstaan in het moment de meest mooie inzichten. Dat is de kracht van kwetsbare openheid in het moment. Dat is de kracht van de groepsdynamiek. Dit hebben wij in 2023 op alle Raak & Kraakdagen en tijdens alle bezielde 3-daagsen mogen ervaren. En dat is waarom wij 2023 met deze mooie De Bezin & Bezielingsdag rondgaan maken! Het wordt echt een bijzonder mooie, kloppende dag! Dat is wat wij hier nu al bij voelen.

Wil jij:

 • Bewust stilstaan en terugkijken op jouw 2023?
 • Geïnspireerd worden vanuit onze open, eerlijke ervaringen en bewustwordingen uit 2023?
 • Nieuwsgierig ontdekken wat de chemie en magische energie van momentum is wanneer je dit in het moment laat ontstaan? In jou en met een veilige, mooie groep mensen?
 • Een hele dag de magie van diepe verbinding ervaren in dat wat is?
 • Wat meer weten over de reis die wij vanuit zielsenergie samen ervaarden in 2023?
 • Vanuit deze energie, inspiratie en bewustzijn jouw 2024 voor je gaan zien?
 • Vanuit Bezieling jouw stappen ontdekken?
 • Samen vanuit diep vertrouwen jouw kansen en mogelijkheden voor 2024 al uitstippelen en in de energie zetten?

Kom dan naar de De Bezin & Bezielingsdag met Erik en Nicoline!

Vanuit diepe verbinding in lichtheid groeien in bewust zijn! Vrij, bewust en vanuit jouw eigen leiderschap. Enjoy!