Een dag van Voelbare Verbinding

Zet vandaag jouw  volgende groeistap naar meer (ziels)energie, vervulling en leven vanuit jouw ware ik.

Zie jij het ook?

Dat de kinderen van nu eigenlijk met hun ziel onder hun arm lopen. Ze ‘moeten’ mee in een wereld van snelheid, haast, druk, controle, oordelen.

Er wordt niet gekeken naar wat een kind nu wilt. Wat is hun verlangen? Wat ervaren zij? Wat is de energie van een kind?

Een kind wil ontdekken, vrijheid, beleven, ervaren, verbinden. Een kind wil ruimte voelen en nieuwsgierig zijn. Een kind wil het vertrouwen voelen dat hij of zij mag zijn wie hij is, gehoord wordt in dat wat hij zegt en gezien wordt in wie hij al is.

Weet je wat de kinderen van nu hiermee laten zien?

Dat wij hier diep van binnen ook naar verlangen en iets in te doen hebben. Door de maatschappelijke ontwikkelingen weten we vaak niet meer hoe in de dag in ontspanning, beleving, verbinding en een gevoel van vrijheid te zijn.

Er lijkt geen einde te komen aan to do lijstjes en in de vakanties beloven we elkaar telkens beterschap. Beterschap in ruimte, tijd en simpelweg jezelf zijn. En dan toch…eenmaal weer in de ‘ratrace’, raken we onszelf en ons verlangen hier gelijk weer in kwijt.

De wereld van nu is zo in de versnelling geraakt dat we eraan gewend zijn in haast door de dag te gaan.

Voelen hebben we vaak niet eens geleerd van onze ouders. Simpelweg omdat zij dit ook niet leerden.

Wie ben ik eigenlijk diep van binnen? Waar gaat mijn energie van aan? Welke wijsheden en unieke talenten zitten er in mij? En hoeveel ruimte voel ik om deze te ontdekken en te leven?

Hi, ik ben Nicoline Jongschaap

… en ik heb er 2 flinke live-events voor nodig gehad om mijn ware ik én de zuivere verbinding in mijzelf te ontdekken en voelen.

Ik beleef het leven in het moment in detail en dat maakt dat ik mijn burn-out en het verlies van ons dochtertje tijdens mijn zwangerschap heb waargenomen. Dit gaf mij veel inzicht en wijsheden over leven vanuit een hoge, authentieke energie en verbinding.

Is het dan nodig om een life-event mee te maken om daarachter te komen?

Vaak wel en misschien ook niet.

Groeien in bewust zijn is steeds meer ‘geaccepteerd’ binnen de samenleving.
Vanuit vrije wil jezelf van binnenuit leren kennen is daardoor in het hier en nu een makkelijkere stap. Dit maakt dat je (bepaalde) grote life events voor kunt zijn.

Ik heb 19 jaar geleden oprecht de maanden voor mijn burn out tot uiting kwam gedacht en gevoeld: ‘kon ik maar naar een psycholoog.  Gewoon om mezelf, de signalen van mijn lichaam en mijn gedragspatronen te gaan begrijpen en ontdekken.

EN…ik deed het niet, ik wilde sterk zijn, ik durfde niet kwetsbaar te zijn, wat zouden anderen wel niet van mij denken als ik een psycholoog nodig zou hebben. ‘Het gaat toch prima met me? Ik ben niet “zwak of labiel”. Ik kan het allemaal zelf wel.’

Tot die ene dag waar ik de welbekende druppel voelde…en toen ‘moest’ ik wel en werd het een hele lange, intense weg.

De tijd van nu.

Waar gaat het over in de tijd van nu?
Je mag vanuit vrije wil en leiderschap nieuwsgierig zijn naar je ware zelf.
Je gedragspatronen, je diepere voelen en weten. Jouw heelheid. Je FQ, IQ, EQ, SQ.

Er zijn vele wegen, vele manieren om dit te ontdekken in jezelf. Ik heb vanuit mijn pure detailbeleving, da’s wie ik ben, mijn 2 grote life-events tot de kern door voelt.

Mijn Levensformule is hier uit ontstaan. Een Formule waarmee mensen zichzelf vanuit het dagelijks leven in lichtheid kunnen gaan zien, horen en begrijpen daar waar ze zich eerder niet gezien, gehoord en begrepen hebben gevoeld.

In de dag weerstand ontdekken en omtoveren naar inzichten en diepere verbinding in én met jezelf en daarmee de vervulling van verbinding in de dagelijkse momenten ook met de ander te ervaren.
Da’s fijn, energiegevend en verrijkend.

Mijn levensformule

Met mijn levensformule ga je momenten van weerstand zien als kansen en inspiratie om te groeien in bewust zijn. In kleine stappen. Om zo jouw energiestroom, jouw eigenwaarde en jouw authenticiteit te ontdekken.

De momenten van weerstand zijn simpelweg kansen om jouw kindpijnen te ontrafelen en aangeleerd en aangepast gedrag te leren onderscheiden van jouw natuurlijke handelen. Het is een prachtig mooi proces als jij hier met liefde en respect naar leert te kijken. Als je kan omarmen dat we allemaal in ons leven dicht gaan door momenten dat je niet gezien, gehoord en begrepen bent in wie je in essentie bent.

Met de levensformule ga je dat wat verdicht is weer verlichten.

Elementen van Weerstand
Elementen van Verbinding
De IJsberg

“Een dag van Voelbare Verbinding” is een kans om een dag lang voor jezelf te kiezen.

Uit de haast van de maatschappij te stappen, je los te weken van iedere taak, rol en verantwoordelijkheid.

Je bent een dag op een hele fijne, warme locatie waarin jij je welkom voelt. Waar er tijd en aandacht is voor jou. Waar jij kunt zijn en kunt ontdekken wie je bent en waar je energie zal stromen. Het is een dag waar jij ontdekt dat voelen veilig is en heel veel ruimte geeft.

Raken en kraken klinkt misschien best spannend. Waarom die titel? De pure verhalen die er in deze veilige sfeer naar boven komen raken je hart en bieden herkenning. Openheid over onze onzekerheden werkt verbindend.

Dit kraken is het moment waarop je door de eerlijke verhalen en stiltes de code van je hart kunt openen waar het ooit gesloten werd. Dit kraken is niet angstaanjagend of zwaar, integendeel het werk verlichtend en laat onbewuste blokkades los en geeft ruimte aan nieuwe energie.

De energie vanuit de GLIM Levensformule, ontstaan uit mijn life events, is de sfeer tijdens de dagen van Voelbare Verbinding.

Hier krijg je de kans om:

Een dag lang ruimte en rust ervaren om vanuit vertrouwen nieuwsgierig te zijn wat er in deze energie in het moment in jou kan ontstaan.

In verbinding te komen met jezelf en anderen.

Jouw levensenergie (weer) te voelen.

Eerlijk te zijn in dat wat er echt leeft in jou.

Te ervaren dat zowel in pijn als vreugde verbinding ontstaat.

Wie verzorgt “Een dag van Voelbare Verbinding”?

Samen met Erik Verhagen nemen wij je mee in diepte en lichtheid, in wijsheid en voelen. We inspireren jou hoe je de volgende groeistap kunt zetten naar meer (ziels)energie, vervulling en leven vanuit jouw ware ik.

Nicoline Jongschaap

Ik laat je voelen en ervaren hoe pure verbinding voelt. Ik zie waar jij als kind niet gehoord, gezien en begrepen bent en waar jouw conditioneringen zijn ontstaan. Vanuit mijn diepe voelen geef ik woorden aan jouw eigenwaarde en authentieke zijn.

Erik Verhagen

Erik Verhagen is een inspirerend leider. Hij ziet het potentieel in jou, opent zielsenergie en geeft het vertrouwen om jouw hoogste optie in dit leven te omarmen.

 

Ontdek en beleef mijn levensformule, en laat deze dag een bron van groei en inspiratie voor je zijn.

Een kaartje voor Een dag van Voelbare Verbinding kost 177,-.
Hieronder zie je alle beschikbare dagen waarop je kan deelnemen.